ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τέσσερις Ρεθεμνιώτικες επιχειρήσεις συμμετέχουν στην 82η ΔΕΘ με επιχορήγηση του Επιμελητηρίου

Τέσσερις  επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης: δύο τυροκομικές (η Κλάδου Στυλιανή – «Ψηλορείτης – παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Κρήτης» και η Παπαδάκης Ανδρέας – Τυροκομικά),  μία Ποτοποιία (Παραγιουδάκης Ζαχαρίας – «Σπιτικό Μεράκι») και μία χειροτεχνική (Βαρδιάμπαση Μαγδαληνή – Χειροποίητες δημιουργίες «Πετράδι»), θα μπορέσουν να προβάλλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, σε αυτόνομους, διακριτούς χώρους.

Η συμμετοχή αυτή κατέστη δυνατή   μετά από σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου, μέσω της προβολής των προϊόντων του τόπου μας. Το περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο  Ρεθύμνης (κτίριο 3 – θέση 15), εμβαδού 36 τετ. μέτρων, θα διατεθεί για τη στέγαση σε αυτόνομα περίπτερα των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στη σχετική πρόσκληση, με την καταβολή μιας μικρής, συμβολικής οικονομικής συμμετοχής.

Η 82η ΔΕΘ που διοργανώνεται από την HELEXPO ΑΕ από την 9η  έως και 17η  Σεπτεμβρίου 2017, αποτελεί ορόσημο για τον εκθεσιακό χώρο της χώρας ενώ αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις μας να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η 82η ΔΕΘ  στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή.