ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Θεατρική Παράσταση «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ’22»

xroniko-22Η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου «Το Χρονικό του ΄22» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή, είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κώστα Αρβανιτάκη, το οποίο αποτελεί καταγεγραμμένες αφηγήσεις προσφύγων αμέσως μετά την μικρασιατική καταστροφή. 

Αναφέρεται στη χρονική στιγμή που οι πρόσφυγες προσπαθούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να εγκατασταθούν στο νέο τους περιβάλλον. Εικόνες και μνήμες τους ακολουθούν, δέσμιοι οι ίδιοι του παρελθόντος, προσπαθούν να αναβιώσουν έστω και για μια στιγμή, αφενός τις «καλές» εποχές που άφησαν πίσω τους, και αφετέρου τα πρόσωπα που χάθηκαν, μέσα στη νέα τους ζοφερή πραγματικότητα.

Μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες, οι οποίες αποτελούν για όλους τους Έλληνες μια πλούσια κληρονομιά αλλά και μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Στην παράσταση συμμετέχουν η Χορωδία του Συλλόγου με τον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη με 5μελή ορχήστρα και το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου με τον χοροδιδάσκαλο Τάσο Κουρεπίνη.

https://youtu.be/wwOjMkwgC8g

Ημερομηνία: Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα: 21:00
Τοποθεσία: Κινηματοθέατρο Αστόρια – Ηράκλειο

Τιμή εισιτηρίου:
9 ευρώ (στην είσοδο)
7 ευρώ (προπώληση)
5 ευρώ (μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων: στα γραφεία του Συλλόγου ( 2810-231933, info@alatsata.gr ) και στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 Αρ. 10, Ηράκλειο)