ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θερινή σκακιστική απόδραση στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σκακιστικός Όμιλος Ρεθύμνου (Σκ.Ο.Ρ) διοργάνωσε το 1ο Θερινό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Ο Δημοτικός Κήπος, μια μικρή όαση που κρύβεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, πλημμύρισε από χαρούμενες φωνές σκακιστών όλων των σχολικών βαθμίδων και ενηλίκων, οι οποίοι έπαιξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι ακονίζοντας το μυαλό τους στην ηρεμία που τους προσφέρει η φύση.

Ο Σκ.Ο.Ρ συγχαίρει τους αθλητές του και όλα τα παιδιά και ενήλικες του Ρεθύμνου και όμορων νομών που συμμετείχαν και τους εύχεται πάντα επιτυχίες και όμορφες στιγμές. Ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα χειμερινά τμήματα του Σκ.Ο.Ρ έχουν ήδη ανοίξει. Πληροφορίες- εγγραφές στο κιν. 697 68 69 664 και στην σελίδα του Ομίλου στο Facebook.

Τέλος, το Δ.Σ του Σκ.Ο.Ρ. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ρεθύμνης που έμπρακτα στηρίζει τη διεξαγωγή κάθε δραστηριότητά μας, την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, την εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ – ΝΕΡΟ ΣΑΜΑΡΙΑ, την ΑΝΕΚ LINES για την διαρκή στήριξη και το Τμήμα Ρεθύμνου Εθελοντών Σαμαρειτών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Υγειονομική Κάλυψη του τουρνουά.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τσαρουχά Κων/νο, προπονητή του Σκ.Ο.Ρ. τους διαιτητές Πελαντάκη Φώτη, Πελαντάκη Μιχάλη και Καδιάνη Γεώργιο, όπως επίσης και τον κ. Μανούσο Βαρδάκη οι οποίοι εθελοντικά πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ιδιαίττερες ευχαριστίες στον κ. Λαμπούδη Λουκά, υπεύθυνο για την διεξαγωγή του τουρνουά και προπονητή του Σκ.Ο.Ρ. για 20+ συναπτά έτη και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην νέα καριέρα που έχει επιλέξει.