ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερινό Φεστιβάλ Πολιτισμού Δήμου Μυλοποτάμου 2024 – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σας καλωσορίζουμε στον εορτασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς και της κοινωνικής αναγέννησης του Δήμου Μυλοποτάμου με τη διεξαγωγή του Θερινού Φεστιβάλ Πολιτισμού 2024. Φέτος, το φεστιβάλ αναδεικνύει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της περιοχής μας, φέρνοντας στο φως την πολιτιστική μας κληρονομιά που έχει διαμορφώσει την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Σας προσκαλούμε να ενώσετε τις φωνές και τις καρδιές σας με τους δημιουργούς και τους ερμηνευτές μας, σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα σας ταξιδέψουν από την παραδοσιακή μουσική και τις παραστάσεις, ως τις σύγχρονες εκφράσεις τέχνης. Από τα γραφικά χωριά μας έως τα μεγάλα αξιοθέατα του Δήμου, κάθε γωνιά θα ζωντανέψει με τους ήχους, τα χρώματα και τις γεύσεις της περιοχής μας.

Με το φεστιβάλ αυτό, αναγνωρίζουμε την αξία της αγάπης, της γνησιότητας, της φιλοξενίας, και της συνεργασίας– αξίες που έχουν διασφαλίσει τη συνέχεια και την ανάπτυξη του τόπου μας. Σας καλούμε να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στις εκδηλώσεις, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να μοιραστείτε ιστορίες και να ζήσετε αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και να ενισχύσουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν ως ανθρωπότητα.

Καλώς ορίσατε στο Θερινό Φεστιβάλ Πολιτισμού Δήμου Μυλοποτάμου!

Δήμαρχος Μυλοποτάμου
Κλάδος Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού
Λαδιανός Ζαχαρίας