ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θετικές εξελίξεις για το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου

Η Ένωσή μας, συνεχίζει ακατάπαυστα και μεθοδικά την ανάδειξη των στεγαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες του Νομού, συνεργαζόμενη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ χωρίς μεγαλοστομίες και φανφάρες, που μοναδικό σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων και έχοντας «κλειστά τα αυτιά» σε άναρχες φωνές που σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό από το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι συνεχόμενες ενέργειες – παρεμβάσεις μας για το θέμα που αφορά τη μεταστέγαση του Α.Τ. Αμαρίου, για τις οποίες είσαστε ήδη ενήμεροι, σε συνδυασμό με την συνδρομή της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κατόπιν του πρόσφατου έγγραφου αιτήματός μας, απέφεραν θετικά αποτελέσματα, όσο και αν αυτό μπορεί να αιφνιδιάζει κάποιους.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αμαρίου την 01/10/2021, ελήφθη ομόφωνη ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ απόφαση, για δωρεάν παραχώρηση του χώρου, του πρώην Δημαρχείου Κουρητών, στην ΕΛ.ΑΣ. για μεταστέγαση του Α.Τ. Αμαρίου.

Επίσης το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το 1774/21/2053662 από 04/10/2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης, δεν έχει αντίρρηση για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου στο κτίριο που προτίθεται να παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρίου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση για το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα.

Σε περίπτωση όμως που αδικαιολόγητα υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η αντίδρασή μας θα κλιμακωθεί, μέχρι τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης