ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θετική η ανταπόκριση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση του υπουργού κ. Αυγενάκη με θέμα την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων

Σε μια σημαντική εκδήλωση που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την αγροτική ανάπτυξη και την ευζωία των υδρόβιων ζώων στην Ελλάδα συμμετείχε ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος Γεώργιος. Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, δήλωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Πανεπιστημίο Κρήτης, με θέμα τη δημιουργία του Κέντρου Αναφοράς για την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων, που έλαβε χώρα σήμερα 16 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη εργασιών του νεοσύστατου Κέντρου που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της ευζωίας των υδρόβιων ζώων, καθώς και την υποστήριξη της αειφόρου ανάπτυξης στον τομέα της υδατοκαλλιέργειας.

Ο κ. Γεώργιος Κλάδος , εκφράζοντας την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών, του ακαδημαϊκού κόσμου και της κυβέρνησης για την επίτευξη των στόχων του Κέντρου. “Η δημιουργία του Κέντρου Αναφοράς για την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων αποτελεί ένα βήμα προς την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ανταγωνιστικότητας της αλιευτικής μας κοινότητας και της γενικότερης ανάπτυξης στην περιοχή μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος.