Tη Μεγ. Τρίτη οι Μαγικοί Αναγνώστες συναντήθηκαν ξανά για …καλό σκοπό! Ζωγράφισαν με μεράκι και πολύ κέφι χάρτινα πασχαλινά αυγά , απάντησαν με εξαιρετική ευκολία ερωτήσεις για τη θρεπτική αξία των τροφίμων και διάβασαν όλοι μαζί μεγαλόφωνα το βιβλίο των Αντώνη Παπαθεοδούλου και Αλεξάνδρας Κ. «ΔΙΝΩΣΑΥΡΟΣ».


Ακολουθώντας τις ευφάνταστες εφευρέσεις του βιβλίου, ευχηθήκαμε να βρίσκαμε τρόπο να μοιράζαμε δίκαια το φαγητό και μιλήσαμε για την αξία του κοινωνικού συσσιτίου.
Κι έτσι αποφασισμένα να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο φωτεινό, τα παιδιά μετέφεραν και τακτοποίησαν με ενθουσιασμό, τα τρόφιμα που συγκέντρωσε η Βιβλιοθήκη μας, στο χώρο της Δομής Παροχής Συσσιτίου Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Ρεθύμνου.


Όπως λέει κι ο ήρωας της ιστορίας μας, «Είναι ΤΕΛΕΙΟ να πετάει το φαγητό! Στους πεινασμένους όλης της γης να πάει! Πρέπει να βρεθεί τρόπος για να… πετάει!»





