ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία του 7ου Ευρωπαϊκού «Golden Age Gym Festival» που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο

Θέματα που αφορούν την προετοιμασία  του 7ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ «Golden Age Gym Festival»,, που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο, 3 – 10 Οκτωβρίου 2021, συζήτησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε τηλεδιάσκεψη εργασίας στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος , ο Γ.Γ. της Ε.Γ.Ο. κ. Κωνσταντίνος Πανταζής, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης στο Ρέθυμνο, κ. Νίκος Προβιάς  και η manager της τοπικής οργανωτικής επιτροπής Ρεθύμνου, κ. Αγγελική Γιαννακάκη.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση για την προετοιμασία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, που υλοποιείται από την Ε.Γ.Ο., με την σημαντική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όπως επισημάνθηκε στο Φεστιβάλ που συνδυάζει αθλητικές και τουριστικές δραστηριότητες για συμμετέχοντες άνω των 50 ετών, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Κρήτης και παρατείνοντας την τουριστική περίοδο αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 500 αθλούμενοι ηλικίας 50 ετών και άνω από 18 διαφορετικές χώρες.

Ιδιαίτερη μνεία μάλιστα έγινε στην αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid -19 προκειμένου όλες οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες να υλοποιηθούν με ασφάλεια για τους αθλούμενους και  το αθλητικό αυτό γεγονός, με