ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Time Out για …Αγγλικά»: Με τους Ραζή και Χόρτον!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η δράση «Time Out… για Αγγλικά»… μπαίνει στα Δημοτικά Σχολεία του Ρεθύμνου, με τους παίκτες μας να υποστηρίζουν το μάθημα των Αγγλικών.

Ο Χριστόφορος Ραζής και ο Ντέιβιντ Χότον επισκέφθηκαν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου και την τάξη του ΣΤ’ 2. Οι μαθητές τους υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, πραγματοποιώντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Οι Χότον και Ραζής απόλαυσαν τον διάλογο με τους μικρούς μαθητές, δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές. Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους.

Οι επισκέψεις των καλαθοσφαιριστών μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλέκο Πεδιαδίτη και τη δασκάλα των Αγγλικών Ευαγγελία Νικάκη για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.