ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

«Time out… για Αγγλικά» στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου!

Την 3η κατά σειρά επίσκεψη του, στο πλαίσιο της δράσης «Time out… για Αγγλικά», πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο φιλοξενήθηκε στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Οι παίκτες της ομάδας μας Μάλκολμ Λι και Ραφαήλ Λαναράς φιλοξενήθηκαν από το Ε1,  όπου οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους στα αγγλικά, πραγματοποιώντας δύο πρωτότυπους διαγωνισμούς. Οι μαθητές είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες (LA Lakers – GS Warriors), με τους δύο καλαθοσφαιριστές να τους κάνουν ερωτήσεις, μπασκετικού περιεχομένου, με την πιο γρήγορη και διαβασμένη ομάδα να κερδίζει. Στη συνέχεια, οι Λι και Λαναράς διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ με ερωτήσεις, σχετικά με την ιστορία της ομάδας μας, που είχε ετοιμάσει η δασκάλα μαζί με τους μαθητές.

Με την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα, μοιράζοντας αγκαλιές και… σέλφι, ενώ έφαγαν με χαρά τα κεράσματα των «οικοδεσποτών». Φυσικά, στο τέλος άπαντες «μετακόμισαν» στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου, όπου επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα. Μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού τους στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν εν δράσει.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Μαρίνα Σούκα και τη δασκάλα των Αγγλικών Στέλλα Χαραλαμπάκη για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.