Οι επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία του Ρεθύμνου συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα, με τη δράση «Time Out… για Αγγλικά» να εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι επαγγελματίες παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, Στιβ Μπαρτ και Ανδρέας Γλυνιαδάκης επισκέφθηκαν το 9οΔημοτικό Σχολείο, με στόχο να ενισχύσουν το μάθημα των αγγλικών. Οι τυχεροί μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους στα αγγλικά, πραγματοποιώντας συνέντευξη στους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές. Οι ερωτήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άπταιστα αγγλικά, με τους λιλιπούτειους θαυμαστές να παίρνουν τα εύσημα για το προχωρημένο επίπεδο τους.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (αγόρια – κορίτσια), υποβαλλόμενοι σε ένα εξαιρετικό… μπασκετικό κουίζ, με ερωτήσεις που αφορούσαν το ελληνικό, το αμερικάνικο και το παγκόσμιο μπάσκετ. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη του Στιβ Μπαρτ (κορίτσια), ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο κ. Νεκτάριος Τσαγλιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέχουσα δουλειά που έχει γίνει από τους «Μικρούς Αγρότες», ενώ πραγματοποίησε την προβολή ενός βίντεο με πρωταγωνιστές τους μαθητές, το οποίο θα προβληθεί από σπουδαίο ευρωπαϊκό μέσο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, συμπαρασύροντας στον ρυθμό και τους παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κώστα Παπαδομανωλάκη, τη δασκάλα των Αγγλικών Μαρία Καλούδη και τον κ. Νεκτάριο Τσαγλιώτη για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.