Τίμησαν το ζευγάρι των Γερμανών που έχουν επισκεφτεί το Ρέθυμνο πάνω από 50 φορές!

Ο Δήμος Ρεθύμνης έχει θεσπίσει από το 2007 κι έπειτα την ετήσια απονομή βραβείων φιλίας στους επισκέπτες της πόλης του που επιλέγουν για πολλά συνεχόμενα έτη το Ρέθυμνο ως σταθερό προορισμό.

Η επιλογή αυτών που βραβεύονται γίνεται από τον Σύλλογο των Ξενοδόχων που συγκεντρώνει τα στοιχεία και η βράβευση αυτή σκοπό έχει να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του Δήμου γι αυτή τους την προτίμηση.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, βράβευσε ένα ζευγάρι Γερμανών από τα πλέον αντιπροσωπευτικά, το οποίο έρχεται στην Κρήτη από το 1990 και ειδικά στην πόλη μας το Ρέθυμνο έχει έρθει πάνω από 50 φορές! Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν «Όνειρο» την κάθε επίσκεψή τους και εφέτος αφίχθησαν από την πρώτη ημέρα της επίσημης έναρξης της σαιζόν.

Βράβευση που αντανακλά την ουσιαστική ευαρέσκεια και ικανοποίηση του Δήμου για την σταθερή επιλογή τους, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους καλύτερους «πρεσβευτές» του Ρεθύμνου. «ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ» διότι με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του Ρεθύμνου ως ποιοτικού και ασφαλή τουριστικού προορισμού, εκτιμούν τον μακραίωνο εξαιρετικό πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις εξαιρετικές αμμουδιές του, την πολυποίκιλη φύση του, αλλά και τους μοναδικούς φιλόξενους κατοίκους του.