ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Τιμητική εκδήλωση για απόδημους και ντόπιους Κρήτες από το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, στη Χαλέπα Χανίων, η εκδήλωση «Ο παλμός της Κρήτης στον κόσμο. Τιμή σε απόδημους και ντόπιους Κρήτες» που διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν οι Αντώνης Τσουρδαλάκης, Πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Μανώλης Κουγιουμουτζής, πρ. Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Σταμάτης Κοτσιφάκης και Χριστίνα Κοτσιφάκη – Σαρρή.
Αναφορά στην προσφορά των τιμώμενων θα κάνουν, αντίστοιχα, οι Γιώργος Μαμουνής, Πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Ντάργουιν, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Αλεξάνδρα Σαριδάκη, στελέχος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωβουλή, Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Λουξεμβούργου και Βαγγέλης Κακατσάκης, Δάσκαλος – Λογοτέχνης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με αντιφώνηση από τους τιμώμενους.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης.