ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Tην Αγία Γαλήνη επισκέφθηκαν ο Γιάννης Ταταράκης και ο συνδυασμός «Κοινή Πορεία στο Μέλλον»

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης και ο συνδυασμός «Κοινή Πορεία στο Μέλλον» επισκέφθηκαν την περασμένη Κυριακή την Αγία Γαλήνη ως προτελευταίο σταθμό του προεκλογικού αγώνα.

Ο κ. Ταταράκης ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δημαρχιακό αξίωμα, εγκαινίασε μια πρωτόγνωρη προεκλογική τακτική: Επισκέφθηκε όλους τους οικισμούς χωρίς την πίεση του προεκλογικού χρόνου, όπου σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς διαμόρφωσε ένα τοπικό πρόγραμμα που αφορά κάθε οικισμό ξεχωριστά για την νέα δημοτική περίοδο, αλλά και το τοπικό ψηφοδέλτιο αφού δόθηκε η ευκαιρία στους δημότες να προτείνουν πρόσωπα, ή να αυτοπροταθούν, για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινή Πορεία στο Μέλλον».

Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνταν κάθε Κυριακή τον τελευταίο ένα χρόνο. Ο Δήμαρχος επέλεξε να αφιερώσει ένα απόγευμα για κάθε τοπική κοινότητα ώστε να δίδεται η ευκαιρία στους κατοίκους να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις προτεραιότητες και τους στόχους που πρέπει να θέσει η δημοτική αρχή αλλά και για τους συγχωριανούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Άλλωστε ο κ. Ταταράκης δεν συνηθίζει να πραγματοποιεί ολιγόλεπτες επισκέψεις σε σειρά οικισμών την ίδια ημέρα κατά την προεκλογική περίοδο καθώς θεωρεί ότι δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο.   

Οι επισκέψεις του Δημάρχου και του συνδυασμού του «Κοινή Πορεία στο Μέλλον» που έχουν προγραμματιστεί είναι την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στον οικισμό Ακτούντα ενώ την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου θα πέσει η αυλαία της προεκλογικής περίοδο με την κεντρική ομιλία στην πλατεία του Σπηλίου στις 20:30.