ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκαν εκπρόσωποι Συλλόγων του Περάματος για το ζήτημα της παραβατικότητας

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή,  επισκέφτηκαν σήμερα εκπρόσωποι  Συλλόγων πολιτιστικών, επιμορφωτικών, αθλητικών, γονέων και κηδεμόνων από την ευρύτερη περιοχή του Περάματος προκειμένου να της καταθέσουν υπόμνημα – διαμαρτυρία για το φαινόμενο της παραβατικότητας, που πλήττει την περιοχή του Μυλοποτάμου, ενόψει και της συγκέντρωσης, που θα πραγματοποιήσουν αύριο Παρασκευή  στο Πέραμα.

Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων στο υπόμνημά τους “Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου ζούμε εδώ και πολλά χρόνια σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και φόβου. Νιώθουμε ανυπεράσπιστοι μπροστά σε βίαιες συμπεριφορές κάποιων παραβατικών ατόμων που ενεργούν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα μιας κοινωνίας με τους συγκεκριμενους κώδικες συμπεριφοράς μας επηρεάζει όλους και συνεπώς έχουν αρνητική επίδραση ακόμα και στα σχολεία της περιοχής”.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε τα εξής:

“Σήμερα με επισκέφτηκαν εκπρόσωποι διαφόρων Συλλόγων του Περάματος προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και την αγωνία τους για το μέλλον του Μυλοποτάμου μετά τα συνεχιζόμενα επεισόδια έντονης παραβατικότητας. Μάλιστα, προετοιμάζουν μια  συγκέντρωση για αυτό το σκοπό αύριο στο Πέραμα, όπου αναμένεται  μεγάλη συμμετοχή από το υγιές και σκεπτόμενο κομμάτι του Μυλοποτάμου, που ευτυχώς αντιδρά δυναμικά.

Ως Πολιτεία τασσόμαστε στο πλευρό όλων των άξιων, δημιουργικών και ενεργών πολιτών του Μυλοποτάμου, που θέλουν να τεθούν στο περιθώριο οι παραβατικές συμπεριφορές των ολίγων, που στιγματίζουν τον τόπο και την κοινωνία” και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για αυτό το σκοπό”.