ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκαν οι αθλητές του Ο.Κ.Α «ΠΡΕΒΕΛΗ»

Αθλητές του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του Ο.Κ.Α “ΠΡΕΒΕΛΗ”  επισκέφτηκαν χτες την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, όπου είχαν συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συνομίλησαν μαζί της για τους μελλοντικούς τους στόχους, ενημερώνοντάς την ότι η καρδιά των πατινιών στην Ελλάδα, χτυπά στο Ρέθυμνο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας, αφού ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ξένες χώρες.

Με την ευκαιρία της παρέδωσαν ευχαριστήρια πλακέτα και αναμνηστικό κολάζ εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την υλική και ηθική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

Η κα Λιονή συνεχάρη τους αθλητές και τον Προπονητή τους Μανόλη Σφακιανάκη  για τις διακρίσεις του Συλλόγου και τις συμμετοχές τους σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τις κοινωνικές δράσεις του Ο.Κ.Α «ΠΡΕΒΕΛΗ», όπως η εθελοντική αιμοδοσία, τα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία και η δωρεά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.