ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκαν αθλητές ελευθέρας πάλης από Μολδαβία & Ουζμπεκιστάν

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησαν σήμερα οι αποστολές από την Μολδαβία και το Ουζμπεκιστάν, που συμμετείχαν στο Πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ελευθέρας Πάλης για αθλητές κάτω των 15 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Οι αποστολές συνοδεύονταν από την Πρόεδρο του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου και αναπληρώτρια Γραμματέα του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κα Αντωνία Παπαδάκη.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μαζί με τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιβολίων με τη συμμετοχή αθλητών και προπονητών από συλλόγους όλων των νομών της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας στο στυλ της ελευθέρας και γυναικείας Πάλης, καθώς και από δύο Ρωσσόφωνες χώρες την Μολδαβία και το Ουζμπεκιστάν.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης καλωσόρισε στο Ρέθυμνο και την Κρήτη τους μικρούς αθλητές και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις σχετικά με τον τόπο και την εμπειρία τους από τους αγώνες. Τα μέλη των δύο αποστολών δήλωσαν ενθουσιασμένα από τη φιλοξενία και το επίπεδο της διοργάνωσης και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν ξανά σε διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο.

Η κα Λιονή δήλωσε για μια ακόμη φορά την πάγια θέση της Περιφέρειας Κρήτης να στηρίζει τον αθλητισμό και την υλοποίηση διοργανώσεων, που προάγουν το έργο των σωματείων και προβάλλουν την Κρήτη εντός και εκτός συνόρων.