ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου «Mylopotamos Run»!

Την Κυριακή 20/10/2019 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου «Mylopotamos Run».

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 13 χλμ που θα έχει αφετηρία το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας και τερματισμό το Ανοιχτό Θέατρο Περάματος. Θα πραγματοποιηθούν και παράλληλοι δρόμοι 2,7 χλμ (Γύρος Περάματος) και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

Σκοπός του αγώνα είναι να παρακινήσει τους πολίτες να υιοθετήσουν έναν υγεινό τρόπο ζωής με την κίνηση να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους. Να φέρει, επίσης, τους δρομείς σε επαφή με το όμορφο φυσικό περιβάλλον του Μυλοποτάμου και έναν σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο όπως αυτός της Αρχαίας Ελεύθερνας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».Υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Μυλοποτάμου και του Δήμου Ρεθύμνης.

Με την στήριξη των Κοινοτικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων Περάματος, Μαργαριτών, Πλευριανών, Ελεύθερνας και Αρχαίας Ελεύθερνας και την προσφορά της ομάδας εθελοντών φυσικοθεραπευτών περιφερειακού τμήματος Χανίων/Ρεθύμνης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,του Τζωρτζάκη Παναγιώτη (καρδιολόγος) και της Αγκάλης Homes.

Με την χορηγία των Energym, Ελαιόν, Lefteris , Perix, EuroSchool, CustomLook, Cosmos Schools, ,Super market Κόκκινος και την φιλική συμμετοχή του ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, των μουσικών Τζανής Τζανιδάκης, Δημήτρης Παπαδομανωλάκης, Γιώργος Παρασχάκης και Στέλιος Μουλακάκης.

Πρόγραμμα του αγώνα :

Αγώνας δρόμου 13χλμ. Ώρα εκκίνησης: 10:00π.μ
Διαδρομή: Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας – Αρχαία Ελεύθερνα – Κυνηγιανά – Μαργαρίτες – Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.

Αγώνας δρόμου 2,7χλμ
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ
Διαδρομή: Εκκίνηση και Τερματισμός Ανοιχτό Θέατρο Περάματος

Παιδικός αγώνας 1χλμ
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ
Διαδρομή: Εκκίνηση πλατεία Περάματος και Τερματισμός Ανοιχτό Θέατρο Περάματος