ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Πέμπτη, η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιόλαδου στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Ρεθύμνου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότιθα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, από τις  οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι  οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να  λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας – Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:

  • Την κυρία Νάντια Πινάγ, επισκέπτη από την Γαλλία και μέλος της ομάδας ΡΕΘΕΛΟΝΤΩ, για την προσφορά της σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.
  • Την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας αλλαντικών ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.