Την Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση Λεμπιδάκη

Ο διορισμός δικηγόρου, που ζητήθηκε από την πλευρά του 46χρονου Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα και θεωρείται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι είχε ηγετικό ρόλο, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη, φαίνεται πως στάθηκε η αιτία για διακοπή της δίκης, πριν καλά καλά αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Νωρίτερα, από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι ενώ κατέφτασαν δυο κλούβες της αστυνομίας και στάθμευσαν κοντά στην πίσω είσοδο του δικαστηρίου όπου και αποβιβάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μπήκαν στη δικαστική αίθουσα.

Στο δικαστικό μέγαρο προσήλθε και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Ο ίδιος χαμογελαστός χαιρέτησε, συγγενείς και φίλους που από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο του δικαστικού μεγάρου.

Εκτός από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η σύζυγος του, η μητέρα του, ο αδερφός του, φίλοι του που αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες.