ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ξεκινά η ανανέωση σημάτων ελεγχόμενης στάθμευσης για το 2023

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους/τις συμπολίτες/-ισσες – δικαιούχους ειδικού σήματος ελεύθερης στάθμευσης στη Ζώνη της Ελεγχόμενης Στάθμευσης Ρεθύμνου, ότι μπορούν να προμηθεύονται το ειδικό σήμα για το 2023, από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης (παραλιακή Σοφ Βενιζέλου, κτίριο «Δελφίνι»), κατά το χρονικό διάστημα 1- 15 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως είναι γνωστό, δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης εντός της περιοχής ελέγχου έχουν οι ιδιοκτήτριες/ες αυτοκινήτων που είναι δημότες Ρεθύμνου και μόνιμοι κάτοικοι της οικιστικής περιοχής που έχει οριοθετηθεί ως ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τι 12 το μεσημέρι έως τις 3.30μμ στην Τεχνική Υπηρεσία Δ.Ρ, για να παραλάβουν το σήμα τους. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να προσκομίσουν ( όσοι δεν τα έχουν στείλει ήδη ) για την απόκτηση του σήματος είναι:

• Τελευταίο αντίγραφο του Ε1
• Πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εκδίδεται από Gov.gr με κωδικούς Taxisnet)
• Άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανανέωσης των σημάτων θα διαρκέσει από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2033 έως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023. Μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2023, θα ισχύουν τα σήματα του 2022