ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το AQUILA Rithymna Beach και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Άδελε συμμετείχαν σε δράση εθελοντικού καθαρισμού ακτών

Το ξενοδοχείο AQUILA Rithymna Beach συμμετείχε στην δράση της HELMEPA που διοργανώνεται για 33η συνεχή χρονιά και συντονίζει στη χώρα μας τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός του είδους του στον κόσμο, με πάνω από 17 εκατομμύρια εθελοντές παγκοσμίως!

Την Πέμπτη 12/10/23 υποδεχτήκαμε στο ξενοδοχείο μας τους μικρούς μας φίλους, από το Δημοτικό σχολείο Άδελε, που μας βοήθησαν με τον εθελοντικό καθαρισμό της ακτής.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους κήπους, έλαβαν μέρος στην οικολογική αυτή δράση, διασκέδασαν στο παιδικό χωριό του ξενοδοχείου και απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο.

Ο όμιλος AQUILA Hotels & Resorts, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην προστασία του περιβάλλοντος και στηρίζει την τοπική κοινωνία και την νέα γενιά. Η μείωση της χρήσης του πλαστικού σε όλες τις μορφές του, όπου αυτό είναι δυνατό, είναι η προτεραιότητα κι ο νέος περιβαλλοντικός μας στόχος. Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας και στην ανθρώπινη θέληση για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.