Το «Basket Αγάπης» βάζει τρίποντο στο Ρέθυμνο!

Το «Basket Αγάπης» ταξιδεύει στο Ρέθυμνο, τον δεύτερο σταθμό της εκστρατείας προσφοράς και αλληλεγγύης της Stoiximan.gr Basket League.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στον αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Προμηθέας Πάτρας της 8ης αγωνιστικής (16:30, ΕΡΤ1), συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια Μικρή Παναγία – Παιδική Εστία «Κυρία των Αγγέλων», Αγίου Κωνσταντίνου, “Χριστιανική Γωνιά” των 4ων Μαρτύρων, Αγίου Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Γρηγόρης Λαγουδάκης της εφηβικής ομάδας του Ρεθύμνου και οι αθλητές Άγγελος Δραγάτης (Ρέθυμνο Cretan Kings) και Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας) θα πάρουν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά υλικών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Περιμένουμε κι εσάς να βάλετε το δικό σας τρίποντο στο «Basket Αγάπης», προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας! Τα τρόφιμα θα συλλέγονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη.