ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To «ευχαριστώ» της Μαρίας Τζομπανάκη στις Μαργαρίτες – Συνεχίζονται στο Ρέθυμνο τα γυρίσματα του «Σασμού»

«Ευχαριστούμε τις Μαργαρίτες Ρεθύμνου» ανάρτησε η Μαρία Τζομπανάκη στo Instagram, μετά το τέλος των γυρισμάτων του τηλεοπτικού «Σασμού», τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου.

Η δημοφιλής ηθοποιός κατάγεται από τις Μαργαρίτες και είμαστε σίγουροι ότι είναι η «αιτία» που τα γυρίσματα του δημοφιλούς σήριαλ που μεταδίδεται καθημερινά από τον “Alpha TV”, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στο όμορφο χωριό του Μυλοποτάμου.

Σήμερα και αύριο τα γυρίσματα θα γίνουν στην πόλη του Ρεθύμνου.

Τίμησαν το «Σασμό» στο Δημαρχείο Ρεθύμνου

Την Κυριακή (26/11) πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του «Σασμού» στο Δημαρχείο Ρεθύμνης από τον Δήμαρχο, Γεώργιο Μαρινάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη. Ακολούθησε δείπνο και κρητικό γλέντι το οποίο παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε «σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alphatv, στην ανάδειξη της τουριστικής προβολής του Ρεθύμνου». Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που σειρά μυθοπλασίας επέλεξε το Ρέθυμνο για τα γυρίσματά της ήταν πριν από 40 χρόνια!

Το βράδυ της Κυριακής, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς απόλαυσαν τις γεύσεις της «Οινοθήκης» της Κατερίνας Ξεκάλου, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη, ο Μιχάλης Αεράκης, ο Στέλιος Μάινας και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη σύντροφο του Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να το γλεντήσουν με κρητική μουσική, το συγκρότημα του Σήφη Τσουρδαλάκη και την σχολή χορού «Τζανιδάκης».