ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το γυμνό κορίτσι της yoga που έβαλε “φωτιά” στο Instagram

nude-yoga-girlΈχει ονομάσει τον λογαριασμό της στο Instagram «Nude Yoga Girl» και έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες ζωής να σπάσει ρεκόρ από followers. Περισσότεροι από 98.000 άνθρωποι παρακολουθούν τις αναρτήσεις της με μεγάλο ενδιαφέρον. Και όχι άδικα!

Η 25χρονη φωτογράφος και φανατική γυμνάστρια της yoga κατάφερε να κάνει κάτι μοναδικό. Ξεπέρασε τη λογοκρισία της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποκρύπτοντας τα οικεία μέρη της με τη βοήθεια των διαφόρων γωνιών, με τη χρήση σκιών και photoshop.

Οι λήψεις έχουν γίνει όλες στο σπίτι της με τη βοήθεια του φίλου της και η ίδια δηλώνει πως ο στόχος της δεν είναι να προκαλέσει με το γυμνό αλλά να παρακινήσει κόσμο και να τους εμπνεύσει να ζήσουν υγιέστερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Λάτρης της yoga, διατηρεί την ανωνυμία της αλλά εξηγεί στο New York Magazine γιατί επέλεξε το ασπομαυρο στις φωτογραφίες: «Ήθελα να κάνω τις φωτογραφίες να φαίνονται πολύ απλές και μινιμαλιστικές. Σκέφτηκα ότι το μαύρο και άσπρο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα».

«Η γιόγκα με βοήθησε να δεχθώ το σώμα μου ακριβώς όπως είναι. Με το λογαριασμό μου θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι είναι πολύ όμορφοι και ικανοί να κάνουν καταπληκτικά πράγματα με το σώμα τους», λέει.

Δες μερικές από τις στάσεις της yoga που πραγματικά κόβουν την ανάσα!

<