ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το “Home” Seaside έρχεται στο «σπίτι» σου! Cocktails: Delivery ή Take Away?

Αν θέλαμε να βρούμε ένα motto για το Ρεθυμνιώτικο στέκι αυτό σίγουρα θα ήταν το “It Feels like Home”.

Και φυσικά τώρα με την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού ακόμα και αυτό το motto πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να γίνει κάτι άλλο…

“To Home Seaside έρχεται στην πόρτα σου, Σπίτι σου, ή όπου αλλού εσύ θες…” για να σου φέρει το cocktail σου. ‘Η να περάσεις εσύ κάνοντας τη βόλτα σου και να το πάρεις από το κατάστημα και να το απολαύσεις σε ένα παγκάκι στον περιφερειακό ατενίζοντας τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!

Με την κάβα του να μετρά πάνω από 350 ρούμια και συνολικά σε ποτά πάνω από 600 ετικέτες το Home Seaside ειδικεύεται σε ξεχωριστά και ιδιαίτερα κοκτέιλ. Με home made σιρόπια, “spitika” τα ζητάτε, από φρούτα και πολλές ζυμώσεις, ετοιμάζονται κάθε μέρα από τα πολύ απλά κλασικά μέχρι και πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ με την υπογραφή του καταστήματος και οι τιμές τους είναι και αυτές σπιτικές… Ξεκινούν από 6 έως και 8 ευρώ.

Πop up project στην πραγματικότητα, αφού το Home seasιde γίνεται κατά κάποιο τρόπο “κινητό” bar. Το κατάστημα δέχεται παραγγελίες για take away ή delivery από τις 17:00 -01:00 καθημερινά! Ραντεβού στην απόλαυση! Στην Υγειά μας παιδιά!

Τηλ. για παραγγελίες: 28310 22782
Διευθυνση: Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη 18, Ρέθυμνο (από την πλευρά του Ενετικού Κάστρου και θάλασσας).