ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Homeland στην τηλεόραση του Alpha

HOMELAND Η σειρά που σάρωσε και φέτος στα βραβεία Emmy κερδίζοντας Emmy “Καλύτερου σεναρίου σε Δραματική Σειρά” και “Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά” για την Claire Danes, έρχεται στο πρόγραμμα του Alpha.

Μπορούν οκτώ χρόνια στο σκοτάδι να λυγίσουν έναν πεζοναύτη και να τον μετατρέψουν σε απειλή για την ίδια του τη χώρα;

Μπορεί μια χαρισματική πράκτορας της CIA να αποδείξει πως αυτός που το έθνος του τον υποδέχεται ως ήρωα πολέμου να είναι κατά βάθος τρομοκράτης της Αλ Κάιντα;

Αυτό είναι το Homeland, μια καταιγιστική περιπέτεια με γρήγορες εναλλαγές πλοκής, σκηνών και συναισθημάτων που έρχεται από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:30 στην τηλεόραση του Alpha.

Δύο τυπικά άγνωστοι μεταξύ τους πρωταγωνιστές που όμως ένα ανελέητο κυνηγητό προς την αλήθεια θα τους ενώσει.

Νίκολας Μπρόντι: Ένας Αμερικανός στρατιώτης αιχμάλωτος στο Ιράκ για οκτώ χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του. Εκεί πρέπει να αντιμετωπίσει την καχυποψία, την ίδια του την οικογένεια καθώς και την πίστη του.

Κάρι Μάθισον: Μια αναλύτρια της CIA ειδικευόμενη σε θέματα της Μέσης Ανατολής που προσπαθεί να αποτρέψει μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση στη χώρα της.

Περίληψη πρεμιέρας

Ύστερα από οκτώ χρόνια αιχμαλωσίας στο πόλεμο του Ιράκ, ο πεζοναύτης Νίκολας Μπρόντι εντοπίζεται σε μια επιχείρηση της Ομάδας Δέλτα απομονωμένος σε κρησφύγετο της Αλ Κάιντα. Η επιστροφή του ως ήρωα στη πατρίδα ξεσηκώνει μεγάλο κύμα ενθουσιασμού. Η μόνη που δεν έχει πειστεί είναι η πράκτορας της CIA, Κάρι Μάθισον. Έχοντας την πληροφορία ότι ένας αμερικανός στρατιώτης πέρασε στη πλευρά της Αλ Κάιντα, πιστεύει ότι ο Μπρόντι είναι ο «δούρειος ίππος» της οργάνωσης στο έδαφος των Η.Π.Α. Για να το αποδείξει, αποφασίζει κρυφά από την υπηρεσία να τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι του. Το μόνο που καταφέρνει είναι να καταγράψει τους εφιάλτες και το μετατραυματικό άγχος ενός στρατιώτη που ψάχνει ησυχία και γαλήνη μακριά από όλους. Ο Σόουλ, μέντοράς της στην υπηρεσία προσπαθεί να τη πείσει με τη λογική ότι η θεωρία της είναι μάλλον αβάσιμη. Ωστόσο, η Λιν, σύνδεσμος της Κάρι στη Μέση Ανατολή, της δίνει οπτικό υλικό με μια μυστηριώδη συνάντηση του άραβα πρίγκιπα Φαρίντ, που θα προκαλέσει συναγερμό στη CIA. Η Κάρι ξανακερδίζει την εκτίμηση του προϊσταμένου της, Έστες, όμως τα νέα ευρήματα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη θεωρία της για τον Μπρόντι. Καθώς ο Νίκολας δέχεται πιέσεις από τα media να βγει στο προσκήνιο, η Κάρι συνεχίζει να ξενυχτά πάνω από τις οθόνες παρακολούθησης, όταν πανικόβλητη διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο παρέλειψε να τοποθετήσει κάμερα…

Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 όλοι… αιχμάλωτοι του Homeland