ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ιατρείο Μέρωνα και το Κέντρο Υγείας Αγ. Φωτεινής ενισχύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέρωνα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέρωνα έθεσε ως ένα από τους στόχους του, την χρονιά που μας έφυγε, την ενίσχυση του Κέντρου Υγεία Αγίας Φωτεινής αναγνωρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλεται στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και γενικότερα στο έργο που προσφέρει όλο το υγειονομικό προσωπικό στους συνδημότες μας. Για το σκοπό αυτό διενήργησε λαχειοφόρο αγορά, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 με τη διαδικασία της κλήρωσης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ που συλλέχθηκε, μετά από συνεννόηση με το Κέντρο Υγείας, θα διατεθεί για αγορά απαραίτητου υγειονομικού εξοπλισμού για το Ιατρείο Μέρωνα και του Κέντρου Υγείας Αγ. Φωτεινής.

Νικητές της κλήρωσης είναι οι Βασίλης Δουλγεράκης του Παντελή (λαχνός 2991) και Μοσχονάς Γαλάτιος του Γεωργίου (λαχνός 1752), που κερδίζουν έκαστος από ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα (λάδι, μέλι, χαρουπια, βότανα). Σημειώνεται ότι στην κλήρωση προστέθηκαν και τα ονόματα αυτών που αρχικά είχαν κάνει δωρεά για το σκοπό αυτό χωρίς να αγοράσουν κλήρους.

Η δωρεά αυτή είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αρχιτέκτονα Δημήτρη Δαράκη, φίλου του Μέρωνα που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ανέγερση του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέδραμαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας και ευχόμαστε καλή δύναμη στο υγειονομικό προσωπικό και υγεία σε όλους.

Εκ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου