ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνου ευχαριστεί τους χορηγούς του και ενημερώνει για την προσεχή διανομή

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες, θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, από τις οκτώ το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Ιανουαρίου, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (διπλή μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Επισημαίνουμε ότι σε όσους ωφελούμενους η κάρτα μέλους έληγε στις 31/12/2021 θα πρέπει να προσέλθουν στην υπηρεσία, πριν την διανομή, για να ανανεώσουν την εγγραφή τους. Είναι απαραίτητο να έχουν μαζί την κάρτα μέλους, εκκαθαριστικό 2020, Ε1 2020 και Ε9 και των δύο συζύγων.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά για τη θετική και αποδοτική τους συνεργασία, κατά τις άγιες ημέρες των εορτών που πέρασαν:

• Τα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας–ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΗΤΑΜ (Ρέθυμνο &Ατσιπόπουλο).

• Τους μαθητές, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τον Σύλλογο διδασκόντων και το λοιπό προσωπικό του 5ου Γυμνασίου-Αρσάνιο Ρεθύμνου, όπου με πρωτοβουλία του 15μελούς συμβουλίου συλλέχτηκαν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

• Τους μαθητές και τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης.

• Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ρεθύμνης- ΕΡΩΦΙΛΗ.

• Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου για την επίσκεψη στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφορά ειδών για τους ωφελούμενους.

• Την κυρία Φουρναράκη Ελένη.

• Την διεύθυνση και το προσωπικό του MONITOR ART CAFE.

• Τους μαθητές, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον Σύλλογο διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

• Τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Επισκοπής.

• Τους Ζαχαριουδάκη Μαριλένα, Κονταξάκη Στέλα, Μαθιουδάκη Γωγώ, Ελευθερία Χαρίση, Νικολουδάκη Γεωργία, Νικολουδάκης Κων/νος, Παπαδογιάννη Βάσω, Κουτσαλεδάκη Μαρία, Βαρούχα Μαρία, Παπουτσάκη Ελευθερία, Δελήμπαση Σοφιλένα, Δελήμπασης Δημήτρης, Ι. Μονή Σωτήρος Χριστού και Νικολουδάκη Μαρία.

• Τους μαθητές και τον Σύλλογο διδασκόντων του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνης.

• Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.• Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

• Τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου.

• Τους μαθητές, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον Σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου.

• Την οικογένεια Μανώλη, Χάρη και Κώστα Μαμαγκάκη, Γιατάκη Βασιλεία του OASIS HOTEL SCALETA για την πρωτοβουλία να συλλέξουν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και εκείνους που στήριξαν τη δράση αυτή (Μπιλανάκης τρόφιμα Α.Ε., Κορνελάκης Γ. & ΣΙΑ-ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ, Βαρδάκη Γεωργία-ALIANTHOS GARDEN HOTEL Πλακιάς, Κιμιωνή Χρυσούλα – EKAVI HOTEL Σφακάκι, Σταματάκη Αναστασία – Αγγελιανά, Πετράκης Γιάννης και Νίτσα – Αδελιανός Κάμπος, Παπαδογιάννης Κώστας-Ρέθυμνο, Κακογιαννάκη Μαρία-Ρέθυμνο, Αντωνίου Μιχάλης και Δέσποινα-Αγγελιανά, Κακογεράκης Μανώλης και Βάσω –Ρέθυμνο, Φασουλά Μυρσίνη- ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ).

• Το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ανωγείων.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η προσφορά ανώνυμων και επώνυμων δωρητών, είναι πολύτιμη αφού αφενός συμβάλει στην ευπρεπή και επαρκή ανταπόκριση της Δομής στις διαρκώς αυξανόμενες, λόγω της υφιστάμενης πολυεπίπεδης κρίσης, ανάγκες των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του τόπου μας, και, αφετέρου, συμβάλλει στον κοινό αγώνα καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, των ανισοτήτων και των διακρίσεων, εμπνέοντας την Αλληλεγγύη και τον Εθελοντισμό.