ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το μέλλον των ΔΕΥΑ της χώρας στο επίκεντρο συναντήσεων του Δημάρχου Ρεθύμνου & προέδρου της ΕΔΕΥΑ Γ. Μαρινάκη

Κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης της χώρας, θα απασχολήσουν τον Δήμαρχο Ρεθύμνης και Πρόεδρο της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. κ. Γιώργη Μαρινάκη, ο οποίος θα μεταβεί στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου για τη διαχείρισή τους.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 13/12 ο κ. Μαρινάκης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της οποίας ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, θα ενημερώσει για την πρόταση του Υπουργείου του σχετικά με τον μετασχηματισμό των ΔΕΥΑ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Ρεθύμνης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., εν όψει της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα (14/12/’23) με αντικείμενο την ενημέρωση και τη λήψη αποφάσεων επί του νομοσχεδίου για το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α.

Ο κ. Μαρινάκης θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώσει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης.