ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

To μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται στο Ρέθυμνο το Olympus!

Αναχώρησε τελικά το βράδυ της Τετάρτης για το παρθενικό του ταξίδι με τελικό προορισμό το Ρέθυμνο, το E/Γ-Ο/Γ Olympus της SeaSpeed ferries (Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ναυτιλιακός πράκτορας κος Μιχάλης Δάνδουλάκης, το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά στο λιμάνι του Ρεθύμνου θα φτάσει με καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα άφιξης, αφού πρόκειται για το πρώτο, «αναγνωριστικό» δρομολόγιο. Όπως είναι φυσικό θα παραμείνει λίγη παραπάνω ώρα στα λιμάνια της Μήλου και της Σαντορίνης τα οποία θα προσεγγίσει πριν φτάσει στο Ρέθυμνο. Στο Ρέθυμνο αναμένεται κάποια στιγμή προς το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το E/Γ-Ο/Γ Olympus θα εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Μήλο, Σαντορίνη και κατάληξη στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή (ημερήσιο). Η ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά θα είναι στις 21.30, με άφιξη στο Ρέθυμνο στις 10.20 το πρωί.

Tο αντίστροφο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη, Μήλο και κατάληξη στο λιμάνι του Πειραιά, θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης τις 19.00 και κατάληξη στον Πειραιά στις 07.50 το πρωί της επομένης.