Ραντεβού για …του χρόνου δίνει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι [βίντεο]

Aς ξαναβρούμε το χαμόγελο που κρύβουν οι μάσκες.
Να το αποκαλύψουμε, μέσα από τις αναμνήσεις μας.
Μέσα από εικόνες, ήχους, μυρωδιές, μουσική και χορό.
Σε μια χρονιά με απώλειες, ας ξαναζήσουμε το δικό μας παραμύθι…

Με ένα βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι η ΚΕΔΗΡ και ο Δήμος Ρεθύμνου δίνουν μια γεύση από το Καρναβάλι της Κρήτης και δίνουν ραντεβού για του χρόνου.

Το σχετικό μύνημα της ΚΕΔΗΡ:

«Φέτος, για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, δεν πραγματοποιείται καμία καρναβαλική παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπακούοντας στους κανόνες που έχουν επιβληθεί για προστασία της κοινωνίας, κρατάμε την επαφή μεταξύ των ομάδων και όλων των συντελεστών μέσω διαδικτύου και επικοινωνούμε με τους φίλους του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού μέσω των τηλεοπτικών στιγμών των τελευταίων ετών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν καθημερινά σποτάκια από τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2020 που πραγματοποιήθηκαν καθώς και άλλα σποτ που κάποιες  Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  δημιούργησαν για την φετινή χρονιά.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί, για ένα ακόμα καλύτερο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Καλές Απόκριες!»