ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το παρελθόν και το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο σε φιλικό αγώνα

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου «Α.Ο. ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ», στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το οποίο προωθείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τελεί υπό την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, προτίθεται να διοργανώσει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Κυριακή 01 Απριλίου 2012 με τίτλο « ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ ».

Ομάδα κοριτσιών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης και παλαίμαχες αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο σωματείο μας, θα αγωνιστούν σε έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα μας που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών Ελλάδας.

Με αυτή τη πρωτοβουλία οι Κρήσσες δίνουν τη δυνατότητα σε κορίτσια από όλο το Νομό να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας ενεργά ή παρακολουθώντας το ως θεατές, να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με κορίτσια του αθλήματος και με γυναίκες που σήμερα είναι μητέρες και έχουν να μοιραστούν μαζί τους τις καλύτερες εμπειρίες, με στόχο την ένταξη του Γυναικείου Ποδόσφαιρου στην τοπική κοινωνία.

Η διεξαγωγή του αγώνα προγραμματίστηκε για την Κυριακή 01 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Ρεθύμνου και ώρα 11.00 έως 13.30.