ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει νέο πρόεδρο

Από τις 9 το πρωί οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θα προσέλθουν στις κάλπες που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα για να εκλέξουν νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Υπουργός Οικονομικών που χθες είχε συνάντηση γνωριμίας με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ , έστειλε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα μήνυμα στα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ » και απεύθυνε πρόσκληση για συμμετοχή «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης», σημείωσε και συνέχισε: «Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

Ο υπουργός αναφέρει ακόμη ότι «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει».

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» και καλεί να «μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει». «Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε», καταλήγει το μήνυμα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα , στο πλαίσιο της διαδικασίας εκλογής Προέδρου του Κινήματος, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ερυθραίας