ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το σκάκι παντού: 3ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι στο Βάμο Αποκορώνου!

Μετά το Παγκρήτιο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα, οι αθλητές του ΣΚΟΡ είχαν την ευκαιρία για άλλη μια πνευματική απόδραση συμμετέχοντας στο 3ο Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αποκόρωνα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου με οργανωτές την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και το Δήμο Αποκορώνου. Σκακιστές όλων των σχολικών βαθμίδων και ενήλικες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι ανάμεσα σε δέντρα και λουλούδια ακονίζοντας το μυαλό τους στην ηρεμία που τους προσφέρει η φύση.

Από τον ΣΚΟΡ συμμετείχαν:

  • Αμανατίδης Σάββας
  • Κουρμουλάκη Στέλλα ( 3η θέση νήπια)
  • Γάσπαρης Δημήτρης- Θαδδαίος
  • Δημούλας Οδυσσέας
  • Κουρμουλάκης Βαρδής
  • Τσακαλάκη Καλλίοπη ( 3η θέση στην κατηγορία προχωρημένων)

Ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο ήταν η συμμετοχή του αθλητή μας Δημούλα Χάρη ο οποίος στην κατηγορία των ενηλίκων κέρδισε την πρώτη θέση.
Ο ΣΚΟΡ συγχαίρει τους αθλητές του και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει τμήμα ενηλίκων και οι εγγραφές συνεχίζονται. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά τμήματα του συλλόγου μας.

Πληροφορίες- εγγραφές στα τηλέφωνα: 6972735051

Τέλος, ο σύλλογος και οι προπονητές του ΣΚΟΡ ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Χατζηκακού για την στήριξη και την παροχή φιλοξενίας στο χώρο του ξενοδοχείου «LEFKONIKO BEACH HOTEL» προκειμένου τα μαθήματα να συνεχιστούν κανονικά την περίοδο 16 έως 21 Μαΐου 2022.