ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων έκοψε την βασιλόπιτα της νέας χρονιάς

Με αγωνιστική αισιοδοξία για τον νέο χρόνο και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μαζί με μέλη του έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του νέου χρόνου τη Δευτέρα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Οι οικοδόμοι αντάλλαξαν ευχές και έβαλαν στόχο για το νέο έτος να δυναμώσουν τον αγώνα τους για δουλειά με δικαιώματα στο ύψος των σύγχρονων αναγκών.

Συμφώνησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δυναμώσουν το σωματείο με νέα μέλη ώστε να μη μένει κανείς εργαζόμενος μόνος του στη σημερινή επίθεση στο λαϊκό εισόδημα.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία τα μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων θα είναι και φέτος στην πρώτη γραμμή των αγώνων στην πόλη και καλούν και τους άλλους εργαζομένους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μπουν εμπόδια στην ακρίβεια, τους πλειστηριασμούς των λαϊκών κατοικιών, στην συμμετοχή στους πολέμους που αιματοκυλούν τους λαούς και σε κάθε άλλο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που βρίσκουμε μπροστά μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αλληλεγγύη που πρέπει να δείξουν οι εργαζόμενοι στον τούρκικο και συριακό λαό που δοκιμάζεται μετά τον πολύνεκρο σεισμό. Ομόφωνα όλοι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν το συνδικάτο να ξεκινήσει άμεσα τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και να καλέσει και τα άλλα σωματεία και όσους πολίτες θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.