ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τη Ρ.Ε.Α.

Ένα τριήμερο μακριά από την καθιερωμένη ποδοσφαιρική τους πραγματικότητα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν παίκτριες και προπονητές της Ρεθυμνιακή Ένωσης Αθλητών, συνδυάζοντας προπονήσεις και διασκέδαση.

Η Ρ.Ε.Α. πάνω απ’ όλα είναι μία οικογένεια και το αποδεικνύει συνεχώς, με τις παλιές και τις καινούριες παίκτριες να έχουν γίνει μία «γροθιά». Η ομάδα μας βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της αρκετές εβδομάδες αναμένοντας την εκκίνηση της Women’s Football League, ενώ το τελευταίο διάστημα ενσωματώθηκε και η τελευταία μεταγραφή ξένης παίκτριας, η 30χρονη Κολομβιανή μέσος, Βίβερλι Εράσο (στο Ρέθυμνο βρίσκονται μεγαλύτερο διάστημα οι 18χρονη επιθετικός Μαρίνα Κούτρη και η 28χρονη αμυντικός Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς).

Οι προπονήσεις μπορεί να πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο της Σοχώρας, στο βόρειο τμήμα του νομού μας, όμως το περασμένο τριήμερο (30/9 – 2/10) είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να διασκεδάσουν στον υπέροχο νότο. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας βρέθηκε στα Λευκόγεια Αγίου Βασιλείου όπου παρέμεινε για 3 μέρες. Η καθημερινότητα περιελάμβανε πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, αλλά και θεωρητικά μαθήματα που αφορούσαν στη φιλοσοφία και την τακτική. Φυσικά, πέραν των προπονήσεων, οι μέρες και οι νύκτες περιελάμβαναν οικογενειακά γεύματα και δείπνα, αλλά και τα τελευταία μπάνια στα πεντακάθαρα νερά της περιοχής, ενώ γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια του προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Πλατή.

Η Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο «Βρύση» στη Μύρθιο για το υπέροχο δείπνο, την καντίνα της Νίκης στο Αμμούδι Λευκογείων, αλλά και τη διοίκηση του Φοίνικα Σελλίων για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου και των αποδυτηρίων.