ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Το «Time Out για Αγγλικά» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου!

Το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» συνεχίζει τις δράσεις του, με δύο παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings να επισκέπτονται το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Το «Time Out για Αγγλικά» πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνιστές τους Κιθ Κλάντον και Αλέξανδρο Σιγκούνα και φυσικά τους μικρούς μαθητές.

Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης και συγκεκριμένα του 1ου τμήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους στα αγγλικά, πραγματοποιώντας συνέντευξη στους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές του Ρέθυμνο Cretan Kings. Μάλιστα, το επίπεδο τους ήταν τόσο προχωρημένο που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δύο επαγγελματίες παίκτες, με τα παιδιά να παράγουν συνεχώς ερωτήσεις, παρατείνοντας το… μάθημα.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ άπαντες φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους. Οι επισκέψεις των καλαθοσφαιριστών μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αντώνη Κτιστάκη και τη δασκάλα των Αγγλικών Λίλη Κρομμύδα για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.