ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Ψαραντώνης – Το μεγάλο κάλεσμα»

Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ «Ψαραντώνης – Το μεγάλο κάλεσμα», την κινηματογραφική δουλειά του σκηνοθέτη Αριστοτέλη Δασκαλάκη που αποτυπώνει σε εικόνα τη συναυλία με τον ομώνυμο τίτλο που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο των Αγρών, στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

«Ήταν ένα κάλεσμα. Ένα κάλεσμα πολύ πιο μεγάλο από το… μεγάλο που έγραφε η αφίσα, επειδή το έκανε σε φίλους του μουσικούς και στιχοπλάστες ο ίδιος ο Ψαραντώνης.

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Ψαραντώνης σκάλισε την υπογραφή του στις πέτρες του Θεάτρου των Αγρών και όσοι τυχεροί βρέθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμά του θα ‘χουν να λένε ότι γνώρισαν έναν άλλο Ψαραντώνη. Έναν ενθουσιασμένο Ψαραντώνη που χαιρόταν κάθε στιγμή του καλέσματός του… κάθε στιγμή που περιέγραφε ο Δημήτρης Αποστολάκης φωνάζοντας τους φίλους του στη σκηνή».

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Αποστολάκης ”Χαΐνης/ Μαρκογιάννης / Γ. Βάρδας / Μ.Πνευματικάκης / Ν.Ξυλούρη / Β.Ξυλούρης / Μ.Πασχαλίδης / Γ.Παξιμαδάκης / Γ.Σαλούστρος”Κεχρής” / Δ.Σγουρός / Μ.&Α. Φραγκιαδάκης / Ψαρογιώργης / Η.Βασιλαράς / Γιαλαύτης / Γ.Καράτζης / Γ.Κουτάντος / Μ. Σταυρακάκης / Α.Σπάρταλης / Κ.Ανούσης / Γ.Λιγνός / Γ.Τσαμουνιέρης / Γ. Τσαμπανάκης