Το video για το νέο τραγούδι των των Rolling Stones και η επετειακή κυκλοφορία του album τους “Tattoo You

Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το music video clip για το πρόσφατο τραγούδι τους “Living In The Heart Of Love”, που θα περιλαμβάνεται και στην επερχόμενη επετειακή τους κυκλοφορία για το άλμπουμ τους “Tattoo You”.

Το music video γυρίστηκε στο Παρίσι σε σκηνοθεσία του Charles Mehling και με πρωταγωνίστριες τις Marguerite Thiam & Nailia Harzoune.

Οι Rolling Stones ανακοινώνουν μιά επετειακή κυκλοφορία του charttopping album τους “Tattoo You” που πρωτοκυκλοφόρησε το 1981, με νέες εκδοχές στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του.

+ ΕΝΑ REMASTERED & EXPANDED ALBUM ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ 9 ΝΕΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Η νέα remastered εκδοχή του “Tattoo You” θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Το πρώτο από τα 9 νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια που συναντάμε είναι το “Living In The Heart Of Love”, που είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

H επετειακή remastered κυκλοφορία θα συμπεριλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του original δίσκου όπως τα ‘Hang Fire’, ‘Waiting On A Friend’ & ‘Start Me Up’.

Οι deluxe εκδοχές θα περιλαμβάνουν επίσης τα albums “Lost & Found: Rarities and Still Life: Wembley Stadium 1982” & “Still Life: Wembley Stadium 1982”, remastered & εμπλουτισμένα με νέα φωνητικά και ήχους κιθάρας.

Βρείτε και ακούστε το “Living In The Heart Of Love” εδώ: https://therollingstones.lnk.to/livingintheheartofloveGREPR