ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

Τον τετράκις Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα  υποδέχθηκε σήμερα (4/3/2024) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης και είχε μαζί του  μια ενδιαφέρουσα συνομιλία για το Ρέθυμνο και τον  Αθλητισμό.

Τον κ. Δήμα συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνης κ. Νίκος Προβιάς, με τη συμμετοχή της Πρ/νης Δ/νσης Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γ. Μπάκα. 

Νωρίτερα,  ο χρυσός Ολυμπιονίκης της χώρας μας και κάτοχος παγκόσμιων τίτλων στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε, με τον κ. Προβιά,  το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ρεθύμνου όπου  έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές κι εκπαιδευτικούς του σχολείου και συνομίλησε μαζί τους για τον πρωταθλητισμό και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Δήμαρχο,  η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δήμας ανέφερε πως έχει έρθει στην Κρήτη αρκετές φορές. Επισήμανε ότι επισκέπτεται το Ρέθυμνο με την ιδιότητα του Ολυμπιονίκη και επιθυμία του είναι να επικοινωνήσει, στους  νέους κυρίως του τόπου μας,  τη σπουδαία  και πλούσια εμπειρία και βιώματα του,  ευαισθητοποιώντας  τους και προσανατολίζοντας τους στην ενασχόληση  με τον αθλητισμό.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Δήμα για την επίσκεψη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία  σε κάθε του δράση, του δώρισε το καλαίσθητο λεύκωμα φωτογραφιών «Κρήτη  Ανωθεν»  μια και όπως τόνισε «Οι πρωταθλητές κοιτούν και στοχεύουν πάντα ψηλά!» και ανανέωσαν την υπόσχεση της προσεχούς συνάντησής τους στις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στο πλαίσιο του  Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού