ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Τουριστας στην πολη μου

Τουρίστας στην πόλη μου: Πλατάκης Μανώλης, Από το Λασίθι ως τα Χανιά

Μανώλης ΠλατάκηςΣτο Ρέθυμνο έγιναν τα γυρίσματα του νέου video clip του δημοφιλή λυράρη Μανώλη Πλατάκη, με τίτλο “Από το Λασίθι έως τα Χανιά”.

Κρητικόπουλα από κάθε γωνιά της Κρήτης ένωσαν την αγάπη τους για το όμορφο νησί χορεύοντας στην όμορφη παραλιακή του Ρεθύμνου. Οι πανοραμικές λήψεις που κόβουν την ανάσα σε συνδυασμό με την οικεία φωνή του Μανώλη Πλατάκη προσφέρουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που μας κάνει να σιγοτραγουδάμε μαζί με τον αγαπημένο μας Κρητικό, του οποίου η καταγωγή είναι από το μακρινό Λασίθι.

Το σημείο που επιλέχθηκε για την χορογραφία δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για την περίφημη Πλατεία του Λυκείου Ελληνίδων, όπου στεγάζεται το ομώνυμο κτήριο το οποίο διατηρεί τις ελληνικές παραδόσεις αμετάβλητες στο πέρασμα των χρόνων. Στο συγκεκριμένο video clip βλέπουμε νέους που συνεχίζουν την παράδοση του τόπου τους υποστηρίζοντας την ιστορία των προγόνων τους με περηφάνια και λεβεντιά.

Το όμορφο αυτό θέαμα απαθανάτισαν με φωτογραφικές μηχανές εντυπωσιασμένοι περαστικοί που αναγνώρισαν αμέσως τους οργανοπαίκτες ( Λύρα – Τραγούδι: Πλατάκης Μανώλης | Λαγούτο: Βεργαδής Γιώργος | Κιθάρα: Ηλιάκης Μάριος | Κρουστά: Δουλγεράκης Γιώργος ) και πολύ γρήγορα έγινε γνωστό στα social media.

Είναι τιμή της πόλης μας όταν νεαροί καλλιτέχνες επιλέγουν την προβολή του Ρεθύμνου, προσκαλώντας όλους τους Κρητικούς σε μια αγαπημένη παρέα.

Valia Jean Antonio