ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΙΜΙΣΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

«Τοξίνες – Αποτοξίνωση – Αναγέννηση» της Dr. Δήμητρα Τυλλιανάκη MD

Η Dr Δήμητρα Τυλλιανάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Σπούδασε με υποτροφία και είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με την ειδικότητα της χειρουργού οδοντιάτρου, την οποίαν εξάσκησε επιτυχώς αρκετά χρόνια.

Γράφει ο Γιώργης Σηφάκης (Σιμισακογιώργης)

Παρά τις σπουδές της στην κλασσική ιατρική πάντα είχε την απορία γιατί οι ασθένειες όπως ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, η κατάθλιψη και άλλα, συνεχώς αυξανόταν.

Αποφάσισε λοιπόν να συνεχίσει τις σπουδές της και να ασχοληθεί με την Ομοιοπαθητική αποκτώντας πτυχίο από την Ευρωπαϊκή Ομοιοπαθητική Ομοσπονδία. Είναι διπλωματούχος της ενεργειακής ολιστικής διατροφής με ειδική εκπαίδευση στην Πυθαγόρεια – Ιπποκράτεια και Ορθομοριακή διατροφή.

Είναι πιστοποιημένη από την διεθνή ακαδημία κλασσικής Ομοιοπαθητικής, έχει παρακολουθήσει μαθήματα και έχει εκπαιδευτεί στην Μεγάλη Βρετανία (Colonic Hydrotherapy Center) και είναι πιστοποιημένη από τη UK Colonic Association. Έχει πιστοποιητικά Βιοσυντονιστικής Διάγνωσης και Θεραπείας από το International V. M Bekhterev Societyof Energy and Informational Medicine καθώς επίσης είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια χρονοβελονισμού(Chrono acupuncture) από την Διεθνή Ακαδημία της Μόσχας.

Είναι Μαραθωνοδρόμος, ορειβάτισσα και Βαλκανιονίκης χαρίζοντας στην Ελλάδα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, έχοντας τιμηθεί για αυτές τις επιτυχίες της.

Έχει συμμετοχή σε πολλές ιατρικές εκπομπές στην ΚΡΗΤΗ TV στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ΄ όλα» την οποία επιμελείται η κ. Εύα Ντελιδάκη, στο CRETA CHANNEL στο KONTRA CHANNEL, αλλά και σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ έχει κάνει πολλές διαλέξεις με θέμα την Ιπποκράτειο διατροφή και θέματα που αφορούν την υγεία , την αποτοξίνωση και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού του ανθρώπου.

Με γνώμονα τα σοφά λόγια των αρχαίων προγόνων μας «Νους υγιής έν σώματι υγιεί» και «Φάρμακο σου είναι η τροφή σου», προτείνει τρόπους ώστε να είναι κάποιος υγιής στο σώμα και στο νου.

Η δραστήρια και δυναμική αυτή επιστήμονας δεν σταματά να ενημερώνεται για θέματα υγείας και διατροφής έχοντας επαφές με κέντρα παγκόσμιας εμβέλειας και παράλληλα έχει εκδώσει τρία υπέροχα βιβλία μέσα από τα οποία μπορεί ο καθένας να βελτιώσει κατά πού την υγεία του και να προλάβει ασθένειες που προκαλούνται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις βλαβερές τροφές που δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας. Τα βιβλία εκτός της αναλυτικής γραφής της ιατρού είναι εμπλουτισμένα με εικόνες που κάνουν πολύ ευχάριστη την ανάγνωση. 

Τα θέματα που περιέχονται στα βιβλία είναι πάρα πολλά και θα χρειαζόταν ένα τεράστιο άρθρο για να παρουσιαστούν. Μπορείτε όμως να τα προμηθευτείτε από τα περισσότερα βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου , ενώ στο Ρέθυμνο υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία ‘’ Κλαψινάκη‘’ και στο κατάστημα μπαχαρικών και υγιεινής διατροφής ‘’Μπαχάρ ‘’ απέναντι από το πάρκιν των 4 Μαρτύρων.

Το πρόσφατο βιβλίο της Dr Τυλλιανάκη ονομάζεται ΤΟΞΙΝΕΣ – ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ενώ τα προηγούμενα είναι το ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και το 300 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που όπως δηλώνει ο τίτλος περιέχει 300 συνταγές που αν ακολουθήσει πιστά κάποιος θα απαλλαγεί από πολλά προβλήματα υγείας και θα προλάβει νοσήματα που θα έρθουν στο μέλλον αν συνεχίζει την κακή διατροφή και την έλλειψη άσκησης.

Αυτό που τονίζει επίσης είναι ότι εκτός από την σωματική ευεξία ο άνθρωπος χρειάζεται και ψυχική υγεία η οποία προϋποθέτει μια θετική σκέψη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Μπορείτε να μπείτε στο ιντερνέτ και γράφοντας το όνομα της να δείτε πολλά πράγματα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν και φυσικά να έρθετε σε επαφή μαζί της να την επισκεφτείτε στο κέντρο Ολιστικήε Ιατρικής που διατηρεί στο Ηράκλειο.

Κλείνοντας θέλω να την ευχαριστήσω πολύ γιατί με βοήθησε να βελτιώσω πολύ την υγεία μου με τις μεθόδους της και με τα βιβλία της, αφιερώνοντας της την παρακάτω μαντινάδα.

Μπόρεσες της Ιατρικής κορφές να κατακτήσεις
μα και στο στίβο τση ζωής πολλούς να βοηθήσεις.

Γ. Σηφάκης (Σιμισακογιώργης)