ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Τραγικό τροχαίο κοντά στο Ρέθυμνο με ένα νεκρό άνδρα – Η γυναίκα του βρέθηκε να χαροπαλεύει δίπλα του για ημέρες!

Μια ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου στο ύψος του Μπαλί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε χαντάκι έξω από τον δρόμο, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε η 32χρονη σύζυγος με σοβαρά τραύματα!

Μάλιστα, το τροχαίο φέρεται να έχει γίνει ημέρες νωρίτερα, χωρίς κάποιος περαστικός οδηγός να αντιληφθεί το συμβάν.

Το ιστορικό του ατυχήματος

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 40χρονο άνδρα. Μαζί του βρέθηκε και η Ουκρανή σύζυγός του, η οποία ήταν σε αρκετά σοβαρή κατάσταση και άμεσα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και μετά, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της στα Χανιά.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δυστύχημα ίσως συνέβη πριν από αρκετές ώρες και πιθανότατα ημέρες!

Ο 40χρονος που έμενε στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφθεί με τη γυναίκα του τα Χανιά για κάποια αγοραπωλησία. Κατά την επιστροφή τους και κάτω από άγνωστες συνθήκες, συνέβη το μοιραίο.

Ο πατέρας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά και με τη νύφη του τελευταία φορά στις 12 Απριλίου χωρίς αποτέλεσμα, ενώ απευθύνθηκε και σε άτομα που γνώριζε από την περιοχή για να μάθει νέα τους, χωρίς όμως να γνωρίζουν κάτι για το ζευγάρι. Ανησυχώντας για την εξέλιξη αυτή πήγε και έκανε καταγγελία για την εξαφάνιση του γιου του στο Α.Τ Πηλίου, ενώ λίγες ώρες μετά έμαθε ότι το παιδί του είναι νεκρό.

Φίλοι του ζευγαριού ήταν οι άνθρωποι που εντόπισαν το ζευγάρι το μεσημέρι του Σαββάτου και ειδοποίησαν τις αρχές.

από την ομάδα SOS_BOAK (Facebook)