ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τραγωδία στα Τέμπη: Έκφραση αλληλεγγύης από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου εκφράζει τη θλίψη του για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβει χθες το βράδυ στα Τέμπη. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Στη ρίζα τέτοιων τραγωδιών, που γίνονται όλο και πιο συχνές παρά την πρόοδο των νέων τεχνολογιών, βρίσκονται πάντα οι επιλογές του κεφαλαίου, το οποίο ιδιωτικοποιεί, αποδυναμώνει τα μέτρα ασφαλείας, μειώνει το εργατικό δυναμικό και τον εξοπλισμό ασφαλείας προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε πουλήσει ολόκληρο το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο σε μια ιταλική εταιρεία-αρπακτικό έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών που χάθηκαν, οι ζωές και των δικών μας παιδιών ΑΞΙΖΟΥΝ! Δεν σας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ άλλο να παίζετε μαζί τους! Και η ασφάλεια στις μετακινήσεις μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους στους εργαζόμενους του Ρεθύμνου να εκφράσουν για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη τους και να προσέλθουν μαζικά στην αιμοδοσία για τις ανάγκες των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.