ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Travel Massive: Εκδηλώσεις στην Κρήτη για τα έσοδα στα ξενοδοχεία

Εκδηλώσεις με θέμα το Brainstorming στα έσοδα ξενοδοχείων, με ειδικούς καλεσμένους (chapter leaders της Travel Massive) από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει το TravelMassive το Δεκέμβριο σε 3 πόλεις της Κρήτης, με πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους ενδιαφερόμενους από το χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

travelmassive

Το TravelMassive.com, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

“Δημιουργήσαμε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δίκτυο.

Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’ αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete.

Μερικά από τα ζητήματα που θα συζητηθούν στις εκδηλώσεις της Κρήτης είναι τα εξής:

Γαστρονομικός τουρισμός ως παράγοντας επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν και πώς μπορεί να αυξήσει τα έσοδα της τουριστικής βιομηχανίας.

Ομιλητές: Μαρία Αθανασοπούλου, ιδιοκτήτρια της Respond on demand και chapter leader της Travel Massive για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Πως τα ξενοδοχεία μπορούν να ενισχύσουν τα έσοδά τους διαθέτοντας στους επισκέπτες προγράμματα περιηγήσεων και δραστηριοτήτων

Ομιλητές: Χρήστος Μανουσάκης, ιδιοκτήτης της Crete Experience.

10 κορυφαίες στρατηγικές για την προώθηση των ξενοδοχείων στα κανάλια των social media.

Ομιλητές: Rebecca Skevaki, ομιλήτρια των Athens Urban Adventures και Crete Urban Adventures

Πώς να κάνετε το ξενοδοχείο σας οικολογικό έτσι ώσε να εξοικονομείτε χρήμα, να μειώνετε τα απόβλητα και να προσελκύετε περισσότερους επισκέπτες.

Ομιλητές: Δρ. Ιωάννης Παππάς, μέλος ΔΣ του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού και CEO και συνιδρυτής της GREEN EVOLUTION SA.

“Προορισμός Κρήτη για τα ξενοδοχεία” – εφαρμογή κινητών για ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων.

Ομιλητές: Μάνος Γαλανακης, ιδιοκτήτης της Destination Crete

“Κατανοώντας τι συνδέει τους πελάτες σας με την επιχείρησή σας”

Ομιλητές: Δρ. Sharon Lawlor-Jackson της EUROPEAN SUSTAINABILITY ACADEMY, λέκτορας αειφόρων επιχειρήσεων στη σχολή Μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου Cranfield.

Εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Άγιο Νικόλαο στις 07/12 στις 19:00-21:00, στις 9 Μούσες, Ακτή Θεμιστοκλέους 3, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Στο Ρέθυμνο 08/12 στις 19:00-21:00, στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Παπαναστασίου 3, Ρέθυμνο, 74100

Στα Χανιά 09/12 στις 19:00-21:00 στο Minoa Palace Resort & Spa PEO Kissamou Chanion 330, Platanias 730 14.