ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Très Court International Film Festival έρχεται στο Ρέθυμνο

Ο Δήμος Ρεθύμνου συμμετέχει για πρώτη φορά στο δίκτυο των πόλεων που υποστηρίζουν και προβάλουν το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court.

Η προβολή των ταινιών θα γίνει την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 21:00, στον Δημοτικό Κήπο με δωρεάν είσοδο, στα πλαίσια των υγειονομικών μέτρων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προβλεπόμενη χωρητικότητα του κήπου καθώς και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ακολουθώντας τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων.

https://youtube.com/watch?v=0ILemi1l-xs%3Ffeature%3Doembed

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου στα Χανιά, τον Άγιο Νικόλαο και την Σητεία και την Τρίτη 8 Ιουνίου στο Ρέθυμνο θα απολαύσουμε το γρηγορότερο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου: 42 ταινίες μέσα σε δύο ώρες. Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, συν-διαμορφώνοντας μαζί με άλλες 60 πόλεις από όλον τον κόσμο το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Βραβείου Κοινού!

Βλέπουμε, Κρίνουμε και Ψηφίζουμε

Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival.

Πληροφορίες https://www.facebook.com/TresCourtCrete