ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τρία χρυσά μετάλλια για την ποδηλάτισσα του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου Αθηνά Τζουλάκη!

Το ταλέντο της αδιαμφισβήτητο. Η προσήλωση της στον στόχο παροιμιώδης. Η Αθηνά Τζουλάκη κατάφερε ξανά να πρωταγωνιστήσει σε αγώνες ΜΤΒ, κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια.

Η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, Αθηνά Τζουλάκη, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε μία ακόμα διεθνή διοργάνωση.

Στο C1 Alter Bike Tours – Sparta MTB δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία της παίρνοντας ακόμα 3 σπουδαίες διακρίσεις. Στο πρώτο αγώνα που διεξήχθη στις 19/10 κατέκτησε την 1η θέση με χρόνο 1:00:06, στον δεύτερο αγώνα φόρεσε ξανά το χρυσό με 1:03:32, ενώ και την τελευταία ημέρα (22/10) τερμάτισε εκ νέου πρώτη με χρόνο 00:59:22.

Φυσικά, ο προπονητής της, Γιώργος Βαρβεράκης, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τις νέες επιτυχίες της Ρεθυμνιώτισσας ποδηλάτισσας, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Κάποιες φορές ψάχνουμε να βρούμε πρότυπα, να δώσουμε παραδείγματα προς μίμηση, να δώσουμε μια εικόνα που ανταποκρίνεται στα όνειρα και τις προσδοκίες μας.

Η Αθηνά Τζουλάκη είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων, Πρωταθλήτρια Ελλάδος νεανίδων και τις δυο χρονιές 2022 & 2023, μέλος της Εθνικής ομάδας του ΜΤΒ και πρωτοετής φοιτήτρια στη σχολή των ονείρων της. Το τμήμα πολιτικών μηχανικών.

Ό,τι και να πεις είναι λίγο …

Είμαι υπερήφανος που μια αθλήτρια μου αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα, πίστης, θέλησης και σκληρής μεθοδευμένης δουλειάς…

Συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις πετύχει και όσα ακόμα θα πετύχεις.

Τα 3 ΧΡΥΣΑ μετάλλια αυτές τις ημέρες στον διεθνή αγώνα C1 Alter bike tours Sparta και η ελπιδοφόρα εμφάνιση, είναι ένας ακόμα λόγος για χαμόγελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν που πίστεψε πρώτος σε αυτό το μεγάλο ταλέντο Δημήτρη Γεωργακόπουλο και στήριξε την αθλήτρια σε αυτήν της την προσπάθεια.

Τα καλύτερα έρχονται».

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την ταλαντούχα αθλήτρια, Αθηνά Τζουλάκη για τις νέες της επιτυχίες. Επιτυχίες που οφείλονται στη δική της σκληρή δουλειά, το πείσμα, την αγάπη της για αυτό το άθλημα. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση και της ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον κα να συνεχίσει να κυνηγάει τα όνειρα της.