Τρία νέα μαθήματα Ορθοφωνίας και Αγωγής λόγου στο Studio The Garage!

Στο Studio The Garage ξεκινάνε 3 νέα μαθήματα Ορθοφωνίας και Αγωγής λόγου!

Αναλυτικά:

1) Βασικές αρχές αγωγής προφορικού λόγου Ι
Τεχνικές αναπνοής. Βασικές αρχές ορθοφωνίας, άρθρωσης, και προφοράς.
Τρίμηνο μάθημα (2 ώρες/εβδομάδα) που απευθύνεται κυρίως σε παιδαγωγούς, καθηγητές και γενικότερα σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το σημαντικό εργαλείο της φωνής.

2) Βασικές αρχές αγωγής προφορικού λόγου II

Τεχνικές αναπνοής. Θεραπευτική αναπνοή.
Τρίμηνο μάθημα (1,5 ώρα/εβδομάδα) που απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα με την αναπνοή ή τη φωνή τους (δύσπνοια, μικρό εύρος αναπνοής, φλεγμονές στις φωνητικές χορδές, βράχνιασμα, ‘κλείσιμο’ φωνής)

3) Βασικές αρχές αγωγής προφορικού λόγου III

Τεχνικές αναπνοής. Βασικές αρχές ορθοφωνίας, άρθρωσης-προφοράς και φωνητικής. Τρίμηνο μάθημα (2 ώρες/εβδομάδα) που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την τέχνη του θεάτρου (επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, υποψήφιους δραματικών σχολών)

Διδασκαλία: Ελένη Δάγκα
Κάθε Τρίτη απόγευμα. Έναρξη μαθημάτων στις 15 Οκτώβρη.
Επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές στο 6932492752

The Garage (Δημοκρατίας 53)
Η Ελένη Δάγκα, σκηνοθέτης, σπούδασε Υποκριτική και Σκηνογραφία-Ενδυματολογία στο τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολουθώντας τη διδασκαλία σημαντικών ανθρώπουν του θεάτρου μας (Σπύρος Σακκάς, Γιάννης Ρήγας, Αίγλη Χαβά Βάγια, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Έφη Σταμούλη, Φιλαρέτη Κομνηνού κ.ά.), ασχολήθηκε η ίδια συστηματικά με την έρευνα πάνω στην αναπνοή και το λόγο και οργάνωσε το προσωπικό της σύστημα διδασκαλίας που ακολουθεί εδώ και 10 χρόνια και το οποίο διδάσκει σε Ανώτερες Δραματικές Σχόλες, studio θεάτρου, ΙΕΚ Υποκριτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.