ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΧΟΡΟΣ

Τριήμερο σεμινάριο Φλαμένκο με τη Θέτη Μισίου στο Ρέθυμνο

flamenco-rethymnoΤριήμερο σεμινάριο Φλαμένκο με τη Θέτη Μισίου στο Ρέθυμνο Κρήτης, 20,21 και 22 Σεπτέμβρη. Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν ρυθμούς και palmas, τεχνική σώματος, στροφές καθώς και αυτοσχεδιασμό σε ρυθμούς tangos και buleria με συνοδεία τραγουδιού.

Αρχάριο τμήμα: 18.00 – 19.30
Μεσαίο/προχωρημένο τμήμα: 19.30 – 21.00

Σχολή χορού Ερωτόκριτος,
Κολοκοτρώνη 56
Καλλιθέα, Ρέθυμνο
τηλ. επικοινωνίας: 6949395883

Η Θέτις Μισίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σε ηλικία 14 ετών ξεκινάει να ασχολείται με το Flamenco ερασιτεχνικά. Μετά από τέσσερα χρόνια πηγαίνει στη Σεβίλλη για ένα χρόνο όπου και παρακολουθεί εντατικά μαθήματα με τους: Torombo, Farruca, Pilar la Faraona. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής συμμετέχει σε σεμινάρια με τους: Juan de Juan, Marco Jimenez, Farruco, Luisa Chicano και άλλους. Αρχίζει να δίνει παραστάσεις σε ηλικία 22 ετών. Από το 2009 ζει μόνιμα στη Σεβίλλη παρακολουθώντας μαθήματα με τους: Juan de los Reyes, Alicia Marquez, Andres Peña, Rafael Campallo, Adela Campallo,Saray de los Reyes, Pili Ortegα, Manuela Rios , Ana Morales. Από το 2010 μαθητεύει δίπλα σε πιο σύγχρονους χορευτές και χορογράφους όπως τους :Andres Marin (Flamenco Abierto), Ursula Lopez. Το τελευταίο καιρό έχει πάρει μέρος σε μαθήματα τραγουδιού με τους: Jose de la Tomasa, Enrique Soto, Rocio Marquez, Eva la Lebri, David Hornillo.

Χορεύει επαγγελματικά σε διάφορα Tablao στη Σεβίλλη , έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις σε Ελλάδα ,Κύπρο, Νορβηγία. Παραδίδει μαθήματα ομαδικά (σεμινάρια) αλλά και ατομικά.